Sportclinics De Ark en Agnesschool

Geplaatst op 18-09-2022.

IJSSELSTEIN, 15.09.2022 – Het schooljaar is net begonnen en afgelopen week gaven wij Taekwon-Do introductielessen in IJsselstein. Boosabum Jordie gaf in totaal 21 verschillende basisschool klassen les.

IJsselstein Maakt Kennis Met Taekwon-Do

Sinds de start van het nieuwe schooljaar zijn wij als club actief in IJsselstein. Natuurlijk horen daar ook het geven van introductielessen bij. Afgelopen week waren basisscholen KBS de Ark en de Agnesschool aan de beurt. Op deze manier kunnen de basisschool leerlingen kennis maken met onze prachtige sport Taekwon-Do. Na locaties in Nieuwegein en Amersfoort volgt nu dus IJsselstein.

Introductielessen 1 Taekwon-Do IJsselstein

Taekwon-Do Meer Dan Schoppen en Slaan

Tijdens de lessen kwamen de verschillende onderdelen van Taekwon-Do aan bod. Zo werden er tikspelletjes, balans- en krachtoefeningen gedaan. Natuurlijk werden ook verschillende technieken en combinaties op de kussens geoefend. Dit allemaal met de Tenets van Taekwon-Do op de achtergrond aanwezig. In totaal gaf Boosabum Jordie 21 verschillende klassen les! Gezien de reacties op de lessen waren de introductielessen een groot succes!